Om os

JK Byg & Anlæg er et professionelt firma beliggende i Bogense, der siden begyndelsen har hjulpet både private og erhverv med opgaver inden for beton-, jord-, kloak- og anlægsarbejde. Uanset din opgave er du garanteret et firma, der altid vægter deres faglighed og godt håndværk højt, så du er garanteret de bedste løsninger og ikke mindst et resultat af høj håndværksmæssig kvalitet.

Vi kan blandt andet løfte følgende opgaver:

  • Haveanlæg
  • Gravearbejde
  • Støbning af sokler
  • Kloakspuling

Hos JK Byg & Anlæg bliver du mødt af et hold af fagprofessionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen. Derfor får du ikke kun den bedste rådgivning og ekspertise, men også medarbejdere, der har fokus på kvalitet og drives af at skabe fantastiske resultater for vores kunder.

En professionel samarbejdspartner

JK Byg & Anlæg blev stiftet i 2014 som et selvstændigt søsterselskab til JK Byg & Montage. En tømrervirksomhed, der beskæftiger sig med tømrer- og snedkeropgaver. Hos JK Byg & Anlæg har visionen hele tiden været at skabe resultater, der imødekommer vores kunders behov og ønsker. Vi går gerne den ekstra mil for at sikre din tilfredshed i forbindelse med din specifikke opgave. Uanset om det drejer sig om en lille eller en større opgave, om du er privat eller erhvervskunde, så prioriterer vi hver enkelt opgave højt.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løfte enhver opgave inden for kloak-, anlægs-, beton- og jordarbejde, du måtte stå med – og vi bestræber os altid på at levere et resultat, som vi kan stå inde for. Du kan derfor trygt lade os være samarbejdspartneren til din opgave.