Kontakt os

Står du med en specifik opgave inden for jord-, beton-, anlægs- eller kloakarbejde, og mangler du den helt rette samarbejdspartner til opgaven? Så står vi hos JK Byg & Anlæg klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle opgaver inden for vores felt, og lader du os løfte din opgave, er du garanteret en professionel og kompetent samarbejdspartner.

Hvad end du har spørgsmål, er interesseret i et uforpligtende tilbud, eller vi skal hjælpe dig med din opgave, så er du altid velkommen til at ringe til os på 60 14 27 61 eller skrive til kontakt@jkbygoganlaeg.dk

Tilbud og licitering:

Marketing og sponsorater:

Økonomi og fakturering:

Job

Vil du gerne være en del af holdet?

Vi søger løbende nye kollegaer og tager altid i mod uopfordret ansøgninger. Ligesom du har nogle forventninger af os som arbejdsplads, så har vi også forventninger til dig som medarbejder. Da vores medarbejdere er vores ansigt ud ad til og dagligt er i kontakt med vores kunder, så er det vigtigt at du repræsentere JK Byg & Montage på bedste vis. 

Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for ansættelse. Vi opfordrer ansøgere til at læse vores side om os, så du har en indikation af hvem vi er som virksomhed. 

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Uopfordret ansøgninger kan senders til kontakt@jkbygoganlaeg.dk

Find os her