Kloakarbejde

Hos JK Byg & Anlæg udfører vi alle former for kloakarbejde lige fra små til større opgaver, hvor der er behov for et professionelt firma til opgaven. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og hos os er du altid sikret en autoriseret kloakmester til opgaven. Det er din garanti for, at opgaven udføres korrekt og efter de foreskrevne krav til kloakarbejdet. Så du kan være helt tryg ved at lade os løfte dit kloakarbejde.

Med JK Byg & Anlæg som samarbejdspartner får du et kvalitetsbevidst firma, der har dine behov for øje. Vi har base i Bogense, hvorfra vi hjælper både private og erhverv på hele Fyn med løsninger inden for enhver type kloakarbejde. Skal vi også hjælpe dig?

Vi kan løfte enhver kloakopgave

Lader du JK Byg & Anlæg stå for dit kloakarbejde, er du sikret faguddannede og kompetente medarbejdere med mange år i faget. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at arbejdet udføres fagligt forsvarligt, samt at håndværket altid er i orden. Kvalitet er et af de nøgleord, der kendetegner vores arbejde, og derfor kan du også være helt sikker på, at du med os som samarbejdspartner til din kloakopgave får et resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger. For din tilfredshed er nemlig vigtig for os, og derfor går vi gerne det ekstra stykke for at sikre en solid og professionel løsning.

Hos os bliver du mødt af autoriserede kloakmestre med stor ekspertise og erfaring inden for enhver type kloakarbejde. Det er din garanti for, at din opgave er i trygge hænder, samt at arbejdet udføres i henhold til gældende regler og krav. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typer opgaver:

  • Spuling af kloak
  • TV-inspektion
  • Rottespærre
  • Strømpefodring
  • Forsikringsskader

Hvad end din kloak er tilstoppet eller utæt, om du gerne vil sikre dit kloaksystem mod rotter, eller du søger hjælp til forsikringsskader, så kan du trygt lade JK Byg & Anlæg hjælpe dig med din kloakopgave. Vi sørger altid for at tilpasse løsningen til netop dine behov, så du er sikret det bedst mulige resultat.

En professionel samarbejdspartner til din kloakopgave

Hos JK Byg & Anlæg anvender vi udelukkende anerkendte materialer, ligesom vi også benytter os af det rette maskinel til opgaven. Med vores mange år i branchen og ikke mindst vores brede erfaring inden for kloakarbejde kan vores dygtige medarbejdere hjælpe med små som store opgaver, og du kan være helt sikker på, at vores veluddannede medarbejdere også kan løfte din opgave. Når først vi har identificeret problemet, og hvilken løsning der vil være den rette, går vi løsningsorienteret og effektivt til værks – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre kloakarbejdet, eller om der er behov for professionel hjælp? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Skriv til os på kontakt@jkbygoganlaeg.dk, eller giv os et kald på 60 14 27 61 – sammen finder vi den rette løsning til dig.