Oplever du problemer med dine afløb, kan det være en god idé at få undersøgt dem for eventuelle skader. Det kan være, at det er nok at få renset afløbet for at det virker igen. Andre gange skal dele af systemet udskiftes helt.

Skader på kloakledninger kan give lugtgener og ikke mindst give adgang til rotter.

iStock aflb edited

Vi tilbyder:

 

advarsel

TV-Inspektion

En TV-inspektion giver overblik over kloakkens tilstand. Derved kan man effektivt lokalisere skader og fejl. Oftest er det skader som: rørbrud, rødder, forskudte samlinger, sætningsskader eller rotteskader 

 

advarsel

Rens og spul

Rensning af tilstoppede toiletter, gulvafløb, faldstammer, køkken- og håndvaske. Spuling samt rengøring af bassiner og tanke.

 

advarsel

Kloakseparering

Flere og flere kommuner er begyndt at kræve separering af regn- og spildevand blandt andet som følge af de stigende mængder af regnvand. Det betyder, at du kan blive påbudt at få det udført. Hvis det er tilfældet, kan vi være behjælpelige med rådgivning omkring den rigtige løsning for dig samt sørge for selve det praktiske arbejde

 

advarsel

Opsætning at faskiner

Det kan være en fornuftig investering at få en faskine, til at aflaste dit kloaksystem. Faskinen aflaster kloaksystemet ved at regnvand ledes ind i faskinen og siver derefter ned i jorden. Herved belasten kloaken ikke og undgår at en mulighed for at løbe over ved store mængder regn. Det ser vi desværre mere og mere ved skybrud, som kan resultere i oversvømmede kældre. 

 

advarsel

Opsætning af rottespærre

Vi ser desværre at der kommer flere og flere rotter, som kan gøre store skader på kloakledningerne. En løsning kunne være at få sat en rottespærre i sin kloak og her har JK Byg & Anlæg fået uddannet vores  kloakmedarbejder specielt til at kunne løfte denne opgave. Derved får vi sammen sat en stopper for de ubudne gæster. 

 

advarsel

Kloakservice abonnement

Ring for at høre eller send os en mail for at høre nærmere. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din ejendomsbehov.

 

Hvis du vil vide mere eller ønsker rådgivning om kloakarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

Telefon
6014 2761
mail
kontakt@jkbygoganlaeg.dk
Adresse
Fynsvej 7 · 5400 Bogense